Căutare:
Incarcatoare Telescopice

Incarcatoare Telescopice SCHAFFER - Informații despre Model

Incarcator telescopic Schaffer 4560 Tsecond hand

Incarcatoare telescopice SCHAFFER

Schaffer este un producator german de utilaje fondat in 1956, cu sediul in Germania. Este liderul in constructia de mini-incarcatoare si incarcatoare frontale de mai bine de 50 de ani, bazandu-se pe excelenta germana in proiectare.

Schaffer a inceput ca o companie de familie concentrata pe nevoile clientului, filosofie care a persistat pana azi.

Incarcatoarele telescopice Schaffer: Putere la pachet, design compact al utilajelor si cea mai buna fiabilitate.

Incarcatoarele telescopice Schaffer sunt ideale pentru teren denivelat si spatii inguste, avand stabilitate foarte buna si capacitate de incarcare mare. De aceea, sunt printre cele mai distinse utilaje de acest tip. Dar aceasta nu este fara motiv, deoarece incarcatoarele telescopice Schaffer includ multe dotari importante care au adus acestor utilaje un renume de invidiat pentru performanta lor de lunga durata.

In Europa, Schaffer a fost cel mai renumit producator de incarcatoare telescopice de mai mult de 50 de ani. Construite ca sa reziste folosind cele mai bune componente si inginerie germana, numele acestei companii este sinonim cu calitatea, durabilitatea si performanta.

Incarcatoarele telescopice Schaffer sunt compacte, agile, cu versatilitatea remarcabila, reprezinta performanta redefinita si sunt alternativa superioara a miniincarcatoarelor.

Gama de incarcatoare telescopice Schaffer include modele cu puteri cuprinse intre 20 – 210 CP, oferind solutii pentru nevoile individuale de lucru.

Schaffer continua sa creeze solutii noi pentru diverse situatii si nevoi, bazandu-se pe vasta experienta combinata cu spiritul de inovatie. Incarcatoarele telescopice Schaffer creeaza standardele in industrie pentru fiabilitate si durabilitate, ceea ce conduce la economisirea de timp si bani multumita timpului redus petrecut in service de-a lungul vietii utilajului.

Numele Schaffer este garantia unor incarcatoare performante, sigure si confortabile.

Modele Incarcator Telescopic SCHAFFER: